Vellykket Bacalao Bistro

Mandag 27. til og med onsdag 29. august gikk ONS-Festival av stabelen i Stavanger. Til stede var Kristiansund kommune, prosjektleder KNN og våre gode samarbeidspartnere, som bidro til at vi kunne profilere regionen vår i hjertet av Vågen
Vellykket Bacalao Bistro

Bacalao Bistro ble nok en gang et sentralt samlingspunkt og møtested. Paviljongen reflekterte tradisjoner fra Kristiansundsregionen, og bød på kultur og gastronomiske smakebiter. Bacalao stod selvfølgelig på menyen, sammen med andre godsaker. Våre medbragte kokker, Olav K. Jørgensen og Stian Røsand, sørget som vanlig for de gode smaksopplevelsene, og våre eminente musikere Brynjar Takle Ohr og Mathias Unhjem Rognskog satte toner til mat og drikke. 

En stor takk til våre samarbeidspartnere, og andre bidragsytere, som var med å gjøre tilbudet tilgjengelig i Stavanger: A/S Norske Shell, Oss-nor, Eggedosis, Gassknutepunkt Nyhamna, Kristiansund og Nordmøre Havn IKS, Møre og Romsdal fylkeskommune, NPF avd. Møre og Romsdal, PXO, Smia Fiskerestaurant, SpareBank 1 Nordvest, Thon Hotel Maritim, Tjeldbergodden Utvikling AS, Vestbase AS og Vikan Næringspark.

Se Tidens Krav sin bildeserie fra ONS.

Korona og næringsliv

11 januar 2021

Kristiansund og Nordmøre Næringsforum (KNN) følger utviklingen i koronasituasjonen tett, og samler fortløpende informasjon for næringslivet.