Takk for nå, Erik!

I dag har Erik Alexander Eikrem sin siste arbeidsdag hos oss i KNN. Etter fire år som SAF lærling forlater han oss med fagbrevet i kontor- og administrasjonsfaget.
Takk for nå, Erik!

- Jeg har trivdes veldig hos dere og det har stått til forventningene. Da jeg søkte etter praksisplass, var KNN førstevalget. Jeg har fått en fot og et innblikk i næringslivet, som jeg ikke ville fått andre steder. Her har jeg fått mange gode kontakter og et nettverk å ta med videre. I sommer blir det jobb og sparing for en tur til Sør-Korea! Jeg har aldri vært der før, og ønsker virkelig å oppleve det. Forhåpentligvis finner jeg ut av hva jeg skal studere snart.

Det er veldig hyggelig at Erik har trivdes så godt hos oss og vi ønsker han lykke til videre. Vi kommer til å savne han og det lure smilet på kontoret. Uansett med hva og hvor han ender opp, er vi sikre på at han vil gjøre det bra!

Korona og næringsliv

11 januar 2021

Kristiansund og Nordmøre Næringsforum (KNN) følger utviklingen i koronasituasjonen tett, og samler fortløpende informasjon for næringslivet.