Nytt medlem: Angvik Hotelldrift/Angvik Gamle Handelssted

Vi ønsker Angvik Hotelldrift/Angvik Gamle Handelssted velkommen som medlem i Kristiansund og Nordmøre Næringsforum.
Nytt medlem: Angvik Hotelldrift/Angvik Gamle Handelssted

Angvik Hotelldrift/Angvik Gamle Handelssted ligger i bygda Angvik ved Tingvollfjorden på Nordmøre. Stedet har røtter tilbake til 1500-tallet da hollandske seilskuter kom for å kjøpe tømmer. Handelsstedet ble drevet av John og Gurianna Angvik. Paret fikk 14 barn, hvor 12 av disse startet egne bedrifter med utgangspunkt i bygda. En unik familiesaga startet, og femte generasjon er fortsatt engasjert i driften.

Hotellet har også et eget museum hvor du kan få et innblikk i Angvik-familiens historie og et kunstgalleri, hvor en kan titte på mer en 75 verk av Tore Bjørn Skjølsvik, og i et tømmerhus fra 1700-tallet opplever du et av Norges flotteste spa. 

I dag fremstår hotellet fullt restaurert, med et eget særpreg omgitt av vakker natur. 37 rom, hyggelige stuer, peisild, utsøkt mat av lokale råvarer og et hjelpsomt personale står klar for å ønske gjestene velkommen.

Angvik Gamle Handelssted drives i dag som kurs-, møte- og selskapshotell. 

Kontaktinformasjon:
Angvik Gamle Handelssted
6636 Angvik

Telefon: 71 29 13 00
E-post: post@angvik-hotell.no

Besøk selskapets nettside ved å trykke her.
Følg selskapet på Facebook ved å trykke her.

Korona og næringsliv

11 januar 2021

Kristiansund og Nordmøre Næringsforum (KNN) følger utviklingen i koronasituasjonen tett, og samler fortløpende informasjon for næringslivet.