Made in Norway

Made in Norway skjermdump Made in Norway skjermdump. Foto: Avinor

Kjenner du til en bedrift eller en ildsjel som fortjener oppmerksomhet på Kristiansund lufthavn, Kvernberget? Eller kanskje jobber du selv med å få realisert en idé til et produkt eller en tjeneste? Gjennom "Made in Norway" skal Avinor hylle norsk skaperkraft og gi menneskene bak ideene den oppmerksomheten de fortjener!

HVORFOR
Avinors samfunnsrolle er å koble mennesker til muligheter, og det gjør vi hver dag gjennom å eie, drive og utvikle et luftartsnettverk med 46 flyplasser. Våre flyplasser binder Norge sammen, og Norge sammen med verden. Vi gjør det mulig å ta hele landet i bruk og skape verdier uansett hvor du bor. Med kommunikasjonssatsningen Made in Norway ønsker vi i perioden 2017 – 2020 å synliggjøre denne samfunnsrollen enda sterkere enn tidligere og øke opplevd relevans hos det norske folk.


HVORDAN
Med Made in Norway skal vi vise fram norske bedrifter som skaper verdiene vi lever av – i dag og i fremtiden. Sammen med inviterte samarbeidspartnere skal vi sørge for et flott løft for verdiskapingen i landet vårt. Norsk skaperkraft fortjener å bli lagt merke til! I januar lanserte vi Made in Norway med en kampanjefilm på TV2. På den nylig lanserte portalen www.madeinnorway.avinor.no kan alle norske bedrifter registrere seg og legge inn info om sin virksomhet. For bedriftene er dette en unik mulighet for profilering. Vi gjennomfører en rekke tiltak i løpet av året. Deltakere får mulighet til å bli stilt ut på sin lokale flyplass og på en nasjonal utstilling på Oslo lufthavn. En fagjury skal kåre regionale vinnere blant alle bidragene, det vil åpnes for avstemming av folkets favoritt blant påmeldt bidrag. Vinnere hedres på en konferanse. På åpningsarrangementene i Oslo og Bergen vil vi kommunisere kjernebudskapene i Made in Norway. Vi håper og tror at Made in Norway vil skape mye positiv oppmerksomhet for norske verdiskapere også i lokal- og riksmedia og sosiale medier. Avinor har dessuten bidratt til en programserie om norske verdiskapere som sendes på TV2 i april.

Alle kan registrere sin bedrift på www.madeinnorway.avinor.no

Les mer om Made in Norway her!