Hvorfor søke Kom Trainee?

Kom Trainee er på jakt etter nye traineer.

 

1. Du får en kickstart på karrieren
I løpet av vår 2-årige kontrakt får du erfaring hos 1-3 bedrifter som ønsker å bruke din innsikt og kunnskap. Vi gir deg rom til å prøve og feile, med mål om at du skal lære underveis! Du får muligheten til å utvikle kompetanse innen områder du brenner for, også områder du kanskje ikke trodde du kunne bidra i.

2. Du får oppfølging hele løpet
Kom Trainee prioriterer velferden og videreutviklingen din. Vi følger opp traineene våre med målplan, veiledning og fagprogrammer for din kompetansebygging.

3. Du får muligheten til å sette spor i en blomstrende region
Nordmøre befinner seg i en spennende tid om dagen. Det foregår en rask samfunnsutvikling hvor kulturnæringen og næringslivet samarbeider tett. Som trainee hos flere av hovedaktørene i regionsutviklingen, har traineene våre en uvanlig tilgang til påvirkningsmuligheter. Flere traineer har bidratt til forbedringer eller positiv vekst for bedriftene våre.

4. En kulturell og sosial opplevelse
Nordmøres beliggenhet gjør at naturen er lett tilgjengelig. Enten du vil til sjø, skog eller fjells! I tillegg er traineene en samlet gjeng, som drar på utflukter, eventer, restauranter eller opplever bylivet sammen. Innbyggerne her er kjent for sine inkluderende holdninger og har flere felles arrangementer gjennom hele året. Det er ikke vanskelig å få seg venner og det er også arenaer som samler unge voksne. 

5. Det er lønnsomt
Din kompetanse og arbeidsinnsats blir tatt på alvor hos oss og våre samarbeidsbedrifter. Vi ser lønnsomheten i våre traineer og tilbyr derfor konkurransedyktig lønn. Dessuten har vi i 12 år erfart hvor lønnsomt ordningen vår er for traineenes karriere videre. Mange blir værende på Nordmøre med fast jobb, gjerne i stillinger de ikke ville vært kandidater for direkte etter endt studieløp!

Kom trainee er et sikkert karrierevalg, skap din framtid hos oss! Vi søker deg med fullført bachelor/mastergrad innen oppstart 1. september 2018. Søknadsfrist 26. januar: Søk her

Korona og næringsliv

11 januar 2021

Kristiansund og Nordmøre Næringsforum (KNN) følger utviklingen i koronasituasjonen tett, og samler fortløpende informasjon for næringslivet.