ÅRETS SOMMERFEST

19.06.2019
kl. 18.00
Kranaskjæret, Kristiansund
sommerfest 2019 sommerfest 2019.

Tiden flyr i arbeidshverdagen og plutselig er sommeren her, så unn deg en ettermiddag i ekte Nordmørsk stil før hvilemodusen kommer og tar deg! Rydd bort arbeidsdisken, få på deg noe sommerlig pentøy og gjør deg klar til en kveld med topp stemning sammen med oss!

KNN og Vindel inviterer medlemmer og samarbeidspartnere til årets sommerfest midt i hjertet av Kristiansund. La oss feire sommerens adkomst i solen langs vannkanten, om det regner trekker vi inn og nyter utsikten gjennom de store vinduene ut mot havgapet. Vi deler en deilig matopplevelse og sommerlige drinker, mens vi nyter god underholdning og selskap! En super anledning til å fortsette gode samtaler med medlemsbedrifter og samarbeidspartnere under mer avslappede omgivelser!

Det blir garantert innholdsrik kveld med foredrag fra Per Henrik Stenstrøm og Robert Normann som platespinner!

Pris: 750,- eks mva inkl mat og 2 enheter drikke

VI gleder oss, og håper å se deg!

 

Påmelding

Eventuelle kommentarer til påmeldingen

Vennligst kontroller at alle opplysninger er korrekte før du sender inn påmeldingen. Dette for at deltakerlisten vi distribuerer under arrangementet skal være riktig. På forhånd takk.

Ved å sende inn dette skjemaet samtykker du i at opplysninger om navn og firma blir gjort synlig for andre i deltakerlisten. Opplysningene vil bli lagret i vårt deltakerregister, og benyttet i distribusjon av konferanseprogram.

Vi anbefaler også

Annet

Karrieredagene 2019

17. september, kl 09.00
Surnadal Idrettshall, Surnadal
Annet

Karrieredagene 2019

18. september, kl 09.00
Kristiansund vgs/Braatthallen, Kristiansund
Konferanse

Kvinner midt i 2019

23. oktober, kl 10.30
Thon Hotel Kristiansund
Konferanse

Desemberkonferansen 2019

05. desember, kl 08.00
Caroline konferansesenter, Kristiansund