Nettverkstreff i operaen

24.11.2018
kl. 18.00
Festiviteten, Kristiansund
Jo Nesbø Jo Nesbø.

Vil du være med oss på Jo Nesbø & Lars Jones? Kristiansund og Nordmøre Næringsforum (KNN) og Operaen i Kristiansund gjentar suksessen fra tidligere år, og inviterer til en kveld i hyggelig selskap!

Tid: Lørdag 24. november kl. 18:00
Sted: Klubben i Festiviteten, Kristiansund
Pris: 480,- inkl. bevertning og billett for KNNs medlemmer
Påmelding: innen fredag 16. november via skjema. 

Jo Nesbø slo først gjennom på med popbandet Di Derre. Med seks albumutgivelser og landeplager som ”Jenter” og ”Rumba med Gunn (1-2-3)” er de selve eksempelet på lyden av norsk 90-tallspop. Nesbø har også hatt en aktiv solomusikerkarriere, med kassegitar rundt halsen og bassist Lars Jones ved sin side. Han har videre skrevet seg inn i litteraturhistorien med kriminalserien om privatetterforskeren Harry Hole.

Det som begynte som en engangs-happening har etter hvert blitt en duo hvor Jo Nesbø forteller historier og spiller sammen med multi-instrumentalist Lars Jones. Jones er en ettertraktet musiker både live og på plate, og har samarbeidet med blant andre Anne Grete Preus, Dronning Mauds Land, Grete Svendsen og Di Derre. Han har også gitt ut soloalbumet Raindrops to the Desert (1996).

Notabene vil være tilstede og selge boka Macbeth av Nesbø, og forfatteren selv vil signere bøkene.

Før forestilling inviterer vi til en hyggelig samling i klubben med noe å bite i og god drikke. Nettverk er en viktig ingrediens i hverdagen, og dette vil være en ypperlig mulighet for å styrke nettverket, samt å få et innblikk i Operaens måte å jobbe på. 

Vi gleder oss til en intim og flott konsert i Festiviteten - hvor det er lov å invitere med både følge og kollegaer! 

Hjertelig velkommen til en kveld du sent vil glemme! 

Påmelding

Kjøp/fakturaopplysninger

Vennligst oppgi referanse/PO-nummer for betaling, hvis dette er påkrevet i ditt firma. Vi gjør oppmerksom på at eventuell utstedelse av ny faktura som følge av feilaktige eller mangelfulle opplysninger, vil medføre ekstra kostnader.

Eventuelle kommentarer til påmeldingen

Vennligst kontroller at alle opplysninger er korrekte før du sender inn påmeldingen. Dette for at deltakerlisten vi distribuerer under arrangementet skal være riktig. På forhånd takk.

Ved å sende inn dette skjemaet samtykker du i at opplysninger om navn og firma blir gjort synlig for andre i deltakerlisten. Opplysningene vil bli lagret i vårt deltakerregister, og benyttet i distribusjon av konferanseprogram.

Vi anbefaler også

Konferanse

Kvinner midt i 2018

21. november, kl 10.30
Thon Hotel Kristiansund
Medlemsmøte

Åpen strategisamling og workshop for havnæringer

22. november, kl 09.00
Quality Hotel Grand, Kristiansund
Medlemsmøte

Miniseminar: Offentlige anskaffelser

27. november, kl 14.00
Fosnagata 13, Kristiansund
Medlemsmøte

Petropolen

29. november, kl 19.00
Thon Hotel, Kristiansund