ZURF Akselerator

Nå starter jakten etter bedrifter med ambisjoner! Tre bedrifter fra regionen vil denne høsten bli valgt ut til å få delta i akseleratorprogrammet ZURF. Fra i dag kan bedriftene søke.

I høst etablerte SpareBank 1 Nordvest programmet som har som ambisjon å skape fremtidige vekstvinnere.

-Vårt mål er å bidra til å gjøre lokale gründere og næringsliv bedre rigget for vekst og økt konkurransekraft, sier prosjektleder Frode Ressem i ZURF.

Fra og med mandag 15. oktober kan lokale bedrifter søke om å bli med i det nyetablerte programmet.

Tre kandidater vil bli plukket ut til å delta i programmet, som har oppstart allerede i november. ZURF drives i regi av Vindel AS i Kristiansund.

-Vi ser etter motiverte og kompetente team med et sterkt ønske om å utvikle og skalere sitt selskap, sier Ressem.

Tett oppfølging
ZURF tilbyr eksperthjelp for å styrke bedriftenes vekstmuligheter.

I en periode på 12 måneder vil man som deltager i programmet få løpende oppfølging av et kompetent vekstteam. Kandidatene vil få tilgang til det nyetablerte utviklingsmiljøet i Fosnagata 13 (F13) i Kristiansund.

-Som deltager i programmet får du tilgang til en utvidet ressursgruppe med verdifull kunnskap og nettverk, samt tilgang til lokale mentorer med god kjennskap til din bransje, sier Ressem.

Oslo-baserte Agera, som har erfaring fra tilsvarende program, vil bistå i utvelgelsen av bedrifter. Agera vil sammen med lokal prosjektledelse følge deltakerbedriftene tett i programperioden.

Mer informasjon om programmet finner du på www.zurf.no. Siste frist for å søke er 5. november.

Kontaktperson: Frode Ressem, prosjektleder i ZURF Akselerator. Mobil: 922 25 158

Korona og næringsliv

11 januar 2021

Kristiansund og Nordmøre Næringsforum (KNN) følger utviklingen i koronasituasjonen tett, og samler fortløpende informasjon for næringslivet.