To regionale traineeordninger har blitt til én

Kom Trainee Kom Trainee. Foto: Kom Trainee

Traineeordningene på Nordmøre slår seg sammen og blir sterkere. To blir til én, men målet er det samme: vekst, utvikling og regionbygging. Kom Trainee og Kom Kultur går sammen, og navnet forblir Kom Trainee.

De siste to årene har det vært to traineeordninger på Nordmøre, Kom Trainee og Kom Kultur. Etter en grundig evaluering, har medlemsbedriftene bak ordningene kommet til at de står sterkere sammen enn hver for seg.

– Dette bringer traineene i regionen sammen. Og vi knytter bedriftene i nettverket tettere sammen. Det er et nettverk med private og offentlige aktører som alle brenner for vekst og utvikling i regionen. Bredden i medlemsbedrifter er stort. Og engasjementet er unikt. Det skal vi bevare og dyrke i større grad, sier Ole Jonny Rugset, styreleder i nye Kom Trainee.

Kom Trainee er synonymt med attraktive arbeidsplasser og et etablert miljø for høy og ung kompetanse. Den allerede sterke merkevaren er grunnen til at navnet Kom Trainee blir beholdt.

– Det er en døråpner for bedriftene og for regionen. Antallet som får jobb og blir værende i regionen etter endt traineeløp, er et slående bevis på at vi lykkes med de målsetningene vi har for traineeordningen – å bringe unge mennesker med høyere utdanning til regionen vår, sier Rugset.

KNN er stolt leverandør til traineeordningen, hvor Monika Eeg har fått ansvar for den daglige ledelsen av Kom Trainee.