Tingvollost kåret til Årets Bedrift i Møre og Romsdal

Fylkesprisen Årets Bedrift Fylkesprisen Årets Bedrift. Foto: Møre og Romsdal fylkeskommune

Fylkesprisen Årets Bedrift går til Tingvollost AS. Verdifulle arbeidsplasser, profilering av Tingvoll og regionen og et solid økonomisk resultat har imponert juryen i fylkeskommunen.

Møre og Romsdal fylkeskommune deler hvert år ut Fylkesprisen Årets Bedrift. I år kom det inn 38 forslag.Tirsdag 14. mars delte Regional- og næringsutvalget ut prisen til den familiedrevne bedriften Tingvollost. Osteprodusenten lager for tiden verdens beste ost, blåmuggosten Kraftkar, og har satt Tingvoll på det internasjonale matkartet. 

-Tingvollost er en betydelig arbeidsplass i kommunen, de er opptatt av å bruke lokale leverandører og bygge nettverk med andre regionale aktører. Tingvollost har gjennom nasjonal og internasjonal virksomhet satt regionen og Norge som osteland på verdenskartet. Gjennom de 14 årene bedriften har eksistert, har de vært Tingvoll sitt visittkort ut i verden. Tingvollost tar også miljøansvar ved gjenbruk av energi, rensing av vann og kildesortering, sier leder i regional- og næringsutvalget Runar Vestheim.

Vi i KNN gratulerer så mye med nok en utmerkelse til Tingvollost!