Sunndalkonferansen

Sunndalskonferansen Sunndalskonferansen.

Kveld-før-arrangement og Sunndalkonferansen arrangeres 22. og 23. juni 2017. Aldri har Sunndalkonferansen truffet tidsånden med innhold og tema som i år.

Vi hører at robotene kommer i nesten alle bransjer og vi leser om bekymringer over hvordan dette skal bli. Hva skjer med menneskene på arbeidsplassene? Vil de bli overflødige? Blir det jobber til alle? Hvilke regler vil gjelde for robotene?

Framtidas arbeidsplasser er også tema som vil bli belyst på Sunndalkonferansen. Under dette temaet vil bl.a. både IBM Norge – Watson, SINTEF og Hydro, være representert. Fra Hydro kommer Hans Erik Vatne som er teknologidirektør og leder av Corporate Technology Office og Primary Metal Technology.

Sunndalkonferansen 2017 er altså en aktuell møteplass for alle som er nysgjerrige på framtida.

Kvelden-før-arrangementet er i samarbeid med Hydro og finner sted i telt ved Gjestehuset. Her vil det blir servert mat og drikke og det er en uformell møteplass for foredragsholdere og konferansedeltakere. Derfra går vi til kulturhuset for å overvære  premieren av årets musikkspill Lady Arbuthnott – Frua på Elverhøy. Det er bare å glede seg.  

Påmelding: www.suns.no