Sommeravslutning for Petropolen

Solen skinte da 50 deltakere deltok på sommeravslutningen på Kranaskjæret.
Sommeravslutning for Petropolen

Nordmørsværet leverte og det ble en trivelig sommeravslutning etter noen måneder, som trygt kan sies å ha vært utenom det normale. Smittevernreglene tok høyde for 50 deltakere denne kvelden. Tror nok vi snakker på vegne av alle frammøtte, når vi konstaterer at det var godt å kunne møtes igjen.

På podiet stod Kjell Neergaard og Ole Jonny Rugset.
I sitt innlegg «Det er i motgang vi møter oppgang» innledet Kjell Neergaard med å si at han er svært stolt av at vi i Kristiansunds operasjonelle næringsliv, innen olje og gass, har maktet å holde hjulene i gang både på sokkelen og på land. Dette kan ha styrket vår posisjon for framtiden. Han ga også en kort statusoppdatering lokalt, før han satte søkelys på Stortingets omfattende tiltakspakke for å opprettholde aktiviteten i olje- og gassnæringen og leverandørindustrien. En tiltakspakke som er uhyre viktig for både næringen, opprettholdelse av arbeidsplasser, skisseklare prosjekt, fornybarsatsingen og vår egen region. 

Deretter presenterte Ole Jonny Rugset seg, som ny daglig leder i KNN. Vi ble gjort kjent med hans egen bakgrunn, hva han ønsker å bidra med inn i næringsforumet, KNN sine fokusområder framover og det nyetablerte Næringskriserådet som er opprettet som følge av pandemien.

West Elektro orienterte kort om sin nye kontrakt med Lerøy, og Halaas og Mohn om sin med Equinor. To viktige kontrakter – signert medio mars – som gir framtidstro, trygghet og forutsigbarhet.

Det ble servert velsmakende suppe, mens praten gikk livlig rundt bordene med 1 meter behørig avstand mellom hver av gjestene.

Arrangørene – Kristiansund og Nordmøre Næringsforum, NPF avd. Møre og Romsdal, Kristiansund kommune og Møre og Romsdal fylkeskommune – ønsker alle god sommer.

Korona og næringsliv

11 januar 2021

Kristiansund og Nordmøre Næringsforum (KNN) følger utviklingen i koronasituasjonen tett, og samler fortløpende informasjon for næringslivet.