Smølabonan kommer!

Helga den 6.-7- oktober braker det løs igjen, når Smølabonan inntar Kristiansund for 15. gang.
Smølabonan kommer!

Det totale arealet utvides og dobles. Smølabonan vil stå på sin vanlige plass i gågata og nedover Kaibakken. I forlengelsen av gågata; Nedre Enggate opp mot Grand Hotell, vil det stå telt fra de 7-8 øvrige kommunene. I tillegg tar Kristiansund kommune kontroll på øvrige områder i byen slik at sentrum fremstår som en helhet og ikke fylles opp med salg av dårlig kvalitet. Det vil være aktiviteter for barn på Carolines plass og det vil foregå salg av varer langs kaia og på Rådhusplassen.

Dette er dagene da hele sentrum fylles av besøkende, spesielt på dagtid lørdag men også om kveldene fra fredag og gjennom hele helga. Få dager kan måles med Smølabonan når det gjelder antallet besøkende i byen - se for dere hvordan besøket kan bli nå som de har med seg så mange venner fra hele regionen!

Spørsmålene fra Smølabonan til næringslivet i Kristiansund er enkle: Er dere på? Er dere klare til å tjene penger på oss?

Dette er en vennlig påminnelse til alle om å sørge for å ha nok varer i butikken, nok ansatte på jobb og at alle er klare for å vise frem byen fra sin beste side. Ta initiativ og bruk dette arrangementet for det det er verdt til å tjene mer penger i bedriften din. Lag spesial-tilbud, skap liv og røre. Bonan er veldig fornøyde med samarbeidet de har hatt med næringslivet så langt og håper derfor at alle griper denne muligheten de tilbyr i år.

Det viktigste er nok å forberede de ansatte. De får et stort press disse dagene, og nettopp derfor er det viktig å forberede de på hordene som kommer. Bonan oppfordrer også byens uteliv og restauranter til å ta tak i «vakuumet» som oppstår etter at de fleste varer er utsolgt (ca kl. 14.00) og frem til konserten i Braatthallen begynner (kl. 19.00).

Smølabonan ønsker å spille næringslivet i Kristiansund gode, så er det noe dere lurer på i forbindelse med arrangementet er det bare å ta kontakt med noen av de som jobber med dette slik at de best mulig kan tilrettelegge for en dag der Kristiansund og hele regionen får vist seg frem fra sin beste side.

Kontaktpersoner ved spørsmål:
Einar Wikan og Sjur Bjørkly i Smøla Nærings og Kultursenter KF. Tlf: 71 54 00 80

Les mer om arrangementet på Facebook.

Korona og næringsliv

11 januar 2021

Kristiansund og Nordmøre Næringsforum (KNN) følger utviklingen i koronasituasjonen tett, og samler fortløpende informasjon for næringslivet.