ORKidéprisen 2016 til Vinje Ullvarefabrikk AS

Leder i Nordmøre Regionråd – ORKidé, Ola Rognskog, delte ut ORKidéprisen 2016 til Gunn Anne Lyngstad i Vinje Ullvarefabrikk AS Leder i Nordmøre Regionråd – ORKidé, Ola Rognskog, delte ut ORKidéprisen 2016 til Gunn Anne Lyngstad i Vinje Ullvarefabrikk AS. Foto: KNN

(29.01.2016) Tradisjonen tro ble ORKidéprisen utdelt under Nordmørskonferansen den 28. januar. I år gikk den til Vinje Ullvarefabrikk AS ved daglig leder og gründer Gunn Anne Lyngstad for deres bidrag til å sette Nordmøre på kartet på en positiv måte gjennom merkevaren Lanullva.

Prisen deles ut på bakgrunn av følgende statutter:

Næringsutvikling
Kompetanseutvikling
Bedriftsutvikling
Postitiv markedsføring av regionen utad og/eller innad
Samarbeidstiltak
Praktisering av VIKINGloven
eller på annen måte har bidratt til å sette Nordmøre ettertrykkelig "på kartet" på en positiv måte.

Prisen kan gis til enkeltpersoner, bedrifter, kommuner, samarbeidsgrupper og organisasjoner som på en utmerket måte har bidratt til gjennomføring av tiltak i henhold til prisens formål.

Dette er juryens begrunnelse:
«Produktene, bedre kjent under merkenavnet Lanullva, bygger på en spesiell strikkemetode som mor Britt Lyngstad i sin tid utviklet, og som viste seg å være en suksess når den ble brukt til undertøy for fysisk arbeidende under kalde forhold. Fra å være et enkelt strikkemaskin-foretak på Lyngstad i Eide kommune har bedriften hatt en fremragende utvikling og er i dag kjent for sine produkter langt utover landets grenser.»

Vi gratulerer!