ONS-festivalen 2016: Bacalao, baill, bolinhos og Brynjar

Vel møtt i Bacalao Bistro, der vi byr på kultur og gastronomiske smakebiter.
ONS-festivalen 2016: Bacalao, baill, bolinhos og Brynjar

ONS-festialen går over tre kvelder og toppes med en konsert med Karpe Diem onsdag 31. august. Utvalgte byer og regioner med olje- og gassvirksomhet er invitert til å delta med egne paviljonger i Vågen. Tradisjonen tro er Kristiansund en av disse, og kommunen har engasjert Kristiansund og Nordmøre Næringsforum AS som prosjektleder for Bacalao Bistro. Paviljongen har alltid vært godt besøkt, og den har blitt et populært treffsted for hele olje- og gassmiljøet.

– Festivalen i Vågen og Bacalao Bistro er et kjærkomment tilbud og fristed etter en dag med travelt og krevende messeprogram, forteller prosjektleder Christina Hovde i KNN.

Klippfisk og underholdning
– Vi vil by på kultur og gastronomiske smakebiter, og vise frem vårt særpreg på vegne av Kristiansund kommune og næringslivet i Møre og Romsdal. Bacalao, baill og bolinhos står på menyen. Våre medbragte kokker, Stian og Olav fra Smia Fiskerestaurant, skal sørge for de gode smaksopplevelsene. Vi er også glade for å ha med oss låtskriver, sanger og gitarist Brynjar Takle Ohr, forteller Christina Hovde. 

Paviljongen holder åpent fra klokken 17.00 til midnatt de tre dagene festivalen finner sted.

Gode samarbeidspartnere
Kristiansund kommune og KNN har fått med seg en rekke gode samarbeidspartnere, som bidrar til at Bacalao Bistro kan gjennomføres også denne gang.

– Disse bidrar positivt til profilering av vår fremtidsrettede olje- og gassregion, sier Christina Hovde.  

Hun mener at Bacalao Bistro er en perfekt møteplass for å forene forretning og fornøyelse, og håper at mange vil bruke paviljongen som base for nettverksbygging på kveldstid. Hit kan man ta med egne ansatte og gjester, og puste ut sammen med nye kontakter og gamle venner etter en lang dag på ONS.

Vel møtt!

Samarbeidspartnere om årets prosjekt «Bacalao Bistro» er: Kristiansund kommune, Averøy kommune, A/S Norske Shell, NEAS, SolidTech, Vikan Næringspark Invest AS, Eggedosis, Gassknutepunkt Nyhamna, Heggset Engineering, Kristiansund og Nordmøre Næringsforum AS, Møre og Romsdal fylkeskommune, NPF avd. Møre og Romsdal, Smia Fiskerestaurant, Statoil ASA, Thon Hotel Maritim, Tjeldbergodden Utvikling AS, Umoe Sterkoder og Vestbase AS. 

Korona og næringsliv

11 januar 2021

Kristiansund og Nordmøre Næringsforum (KNN) følger utviklingen i koronasituasjonen tett, og samler fortløpende informasjon for næringslivet.