Nytt medlem: Nordic House AS

Nordic House AS Nordic House AS.

Vi ønsker Nordic House AS velkommen som medlem i Kristiansund og Nordmøre Næringsforum.

Nordic House er rekrutterings- og bemanningsselskap med base i Norge og Spania. Nordic House har i tillegg mangeårig erfaring med språkundervisning, kommunikasjon og kompetanseutvikling i Norge og Spania. De har i hovedsak spesialisert seg på rekruttering av helsearbeidere og ingeniører, men på oppdrag rekrutterer de også fra andre bransjer.

For Nordic House er det viktig at helsepersonell som skal jobbe innen helse og omsorg i Norge, har gode språk- og kulturkunnskaper. Deres filosofi er at kjennskap til andre kulturer bedrer kvaliteten og er en styrke i det forebyggende helsearbeidet og at kulturell forståelse er viktig for å utøve en helhetlig helseomsorg. De har gjennom sine samarbeidspartnere satt fokus på nettopp språk, kultur og kommunikasjon. Kommunikasjon er viktig i arbeidslivet, og derfor må alle Nordic House sine arbeidstakere beherske norsk på et kommunikativt høyt nivå før de får begynne å arbeide i Norge.

Alle Nordic House sine arbeidstakere blir intervjuet og kvalitetssikret i prosessen. deres helsearbeidere har godkjent norsk autorisasjon (SAFH), og de er selv godkjent av Arbeidstilsynet.

Kontaktinformasjon: 
Nordic House AS
Omveien 4
6510 Kristiansund

v/Frank Øien
frank@nordic-house.no
Tlf. 476 13 150

Trykk her for å besøke Nordic House sine nettsider.

Trykk her for å besøke Nordic House sin Facebookside.