Nyheter fra konferansen Kvinner midt i

Siw Bergsås Siw Bergsås.

Her finner du informasjon om innledere og siste nytt fra konferansen Kvinner midt i som arrangeres onsdag 21. november i Kristiansund.

TRYKK HER FOR MER INFORMASJON OG PÅMELDING TIL KONFERANSEN KVINNER MIDT I 2018.

(13.11.2018) Siw Bergsås kommer til Kvinner midt i for å snakke om hersketeknikker, og gi tips om hvordan disse kan takles, før hun avslutter med innspill på hvordan man kan håndtere vanskelige samtaler.

Siw – avdelingsbanksjef i SpareBank 1 Nordvest – har lang erfaring fra finansbransjen. Tidligere har hun jobbet i SpareBank 1 SMN og Dnb, samt Molde Fotballklubb, Telenor og Braathens.  I tillegg har hun uredd engasjert seg i ulike samfunnstema som spaltist i lokal og nasjonal presse, samt som foredragsholder, bokbader, debattant og konferansier.

Siw har skrevet artikler om tema som kan være krevende å snakke om. Ting vi kanskje er litt ubevisste på, eller foretrekker å skyve under teppet. Nettopp dette har gjort at Siw tar plass, og har en tydelig stemme i samfunnet. Hun har blant annet gjestet TV2s God Morgen Norge for å snakke om ulike tema. Tema som som berører oss i hverdagen, - enten hjemme, i arbeid, på skole og i relasjon med andre mennesker. 

(12.11.2018) Kristin Engvig, pionér og grunnlegger, har drevet WIN (Women’s International Network/Global Leadership Journey) de siste 21 årene.

Organisasjonen arrangerer WIN-konferansen – et ledende, etablert og velrenommert forum med fokus på kvinnelig lederskap i Europa. Kristin har tidligere jobbet i bank og i Innovasjon Norge. Hun er en kreativ sjel med bakgrunn som siviløkonom. Kristin vokste opp i Kristiansund, og hun kommer til Kvinner midt i for å fortelle om “WIN – etableringen og suksesshistorien”.

(09.11.2018) Astrid Willa Eide Hoem kommer til Kvinner midt i 2018 for å snakke om «En annerledes reise – min evne til å omstille meg».

Astrid er nestleder i AUF og bystyremedlem for Arbeiderpartiet i Kristiansund, hvor hun sitter i hovedutvalget for skole, kultur og barnehage. Astrid har en bachelor i utviklingsstudier og har påbegynt master i samfunnsgeografi. Hun kommer fra Kirklandet i Kristiansund.

(08.11.2018) «Trender i arbeidslivet – hvordan lykkes?» er tema når Cecilie Klæboe entrer podiet.

Cecilie er partner i Norway Hudson Nordic. Hun er talent- og lederutvikler i Hudson Global Resources, med mer enn 20 års erfaring som konsulent og leder. Hun brenner for å utvikle velfungerende arbeidsplasser, og vet at det handler mye om mennesker og kulturer!

Hennes fokusområder er ledelse og talent-/mentorprogrammer og Cecilie er spesielt opptatt av å få kvinner mer synlige.

(07.11.2018) Det er stor sprengkraft i økonomiske samfunnsmekanismer og de påvirker både deg og omgivelsene dine, men også du har en betydning i den store sammenhengen. Helle forteller hvordan!

Helle Stensbak, kreativ foredragsholder med bakgrunn som sjeføkonom, foreleser og forfatter av en rekke økonomiske kronikker, har kjernekompetanse i å forklare økonomiske tema klart og forståelig for Ola Nordmann. Helles tema på Kvinner midt i er «Produktivitet, hva er det og hva gjør det med oss?».

Helle har en spennende karrière bak seg. Fra 2011 til 2018 jobbet hun som sjeføkonom i YS. Tidligere har hun vært seniorrådgiver i Finanstilsynet, i LO og i Norges forskningsråd. Helle har undervist i økonomisk teori ved Økonomisk Institutt (UiO). I tillegg skriver hun faste økonomi-kronikker i Aftenposten. Kriminalromanen Monopol, en økokrim fra musikkbransjen, ble utgitt av Gyldendal i 2015. Dette er Helles første skjønnlitterære utgivelse.

I 15 år var hun også aktiv musiker og spilte i flere band i Oslos undergrunnsmiljø. Med sceneerfaring både som musiker og forfatter framstår Helle som en svært dyktig, kreativ og engasjert foredragsholder. Helle har hovedfag i samfunnsøkonomi fra UiO, med graden Cand.polit. Hun har også ett år med jus, og halvannet år med sosiologi.

(06.11.2018) Rekk opp hånda jenter! er tema når Gøril Rønning, skal holde innlegg

Gøril – skandinavisk leder for CRM i Capgemini – har et brennende engasjement for business, teknologi og kvinner i tech. Hun er i dag nestleder i Oda, har sittet i styret siden 2013 og har vært aktiv i Oda siden 2009. Oda-Nettverk er Nordens ledende nettverk for kvinner innen teknologi.

Gøril har en Bachelor i internasjonal markedsføring fra ESADE og BI, i tillegg til videreutdannelse innen prosjektledelse ved NTNU og strategisk ledelse ved IMD Business School. Gøril ble i 2017 og 2018 kåret til en av Norges topp 50 kvinner innen teknologi i Norge.

(05.11.2018) Vi i KNN er veldig glad for å ha med oss Alice Bergfall som møteleder 

Alice er kommunikatør med lidenskap for historiefortelling. Hun har i dag ansvar for internkommunikasjon i Norske Shell hvor hun jobber i skjæringspunktet mellom selskapsstrategi og bedriftskultur.

Alice flyttet hjem til Kristiansund for 10 år siden, etter 10 år i utlendighet. Etter to år som Kom Trainee gikk hun til Shell, hvor hun har hatt ulike roller innenfor kommunikasjon og støttet de fleste av selskapets forretningsområder. Alice har en bachelor i journalistikk og master i filmproduksjon fra Perth, Australia, og tar for tiden etterutdanning innenfor økonomi og ledelse.