Nyheter fra konferansen Kvinner midt i

Kathrine Lindman Kathrine Lindman.

Her finner du informasjon om innledere og siste nytt fra konferansen Kvinner midt i som arrangeres onsdag 22. november i Kristiansund.

TRYKK HER FOR MER INFORMASJON OG PÅMELDING TIL KONFERANSEN KVINNER MIDT I 2017.

(16.10.2017) Kathrine Lindman kommer til Kvinner midt i onsdag 22. november for å fortelle om sitt tidligere arbeid, om det å flytte hjem igjen, inspirasjon og om videre arbeid.

Kathrine er utdannet smykkekunstner og designer fra Kunst- og håndverkskolen og gullsmedlinjen i Oslo. Hun har jobbet med eget firma i over 20 år og har deltatt på utstillinger i store deler av verden. I Europa blant andre byer: London, Berlin, München og Milano. Hun har siden 2010 samarbeidet med en etablert gallerist i NYC, som har promotert smykkene hennes på store kunstmesser i USA. Kathrine fikk ekstra oppmerksomhet da kulturdepartementet ga ett av arbeidene hennes til Michelle Obama da presidentparet gjestet Oslo i forbindelse med Nobels fredspris i 2009. I 2012 ble smykkene hennes vist på catwalken under New York Fashion Week i samarbeid med klesdesigner Nina Skarra fra Oslo. Kathrine har solgt kolleksjonene sine til utvalgte gullsmedforretninger og gallerier i hele Norge. Hennes signatur er smykker i sølv og emalje, og naturen er hennes største inspirasjonskilde. Kathrine ble født i Kristiansund i 1969 og hadde sine barneår her. Hun har nå flyttet hjem og etablert sin virksomhet i fellesskapet Kristiansund smykkeverksted. Dette ble til etter invitasjon fra gullsmed Unhjem under en utstilling i forbindelse med Nordic Light Fotofestival i 2016. Kathrine ble i høst tildelt kunstnerstipend av fylkeskommunen.

(09.10.2017) Statsadvokat Ingrid Wirum fra Riksadvokatembetet kommer til Kvinner midt i.

Hun skal dele sine erfaringer som kvinne i lederposisjon, og fortelle om sin reise og utfordringene langs veien.

Ingrid har vært ansatt hos Riksadvokaten siden 2014. Fra 2013 til 2014 var hun politimester i Asker og Bærum politidistrikt.

Tidligere har hun jobbet som politimester i Politidirektoratet, vært sjef/politimester ved Politiets utlendingsenhet og avdelingsdirektør i Justisdepartementets politiavdeling. Hun har også i flere år vært politiinspektør – samt påtaleleder – i Oslo politidistrikt, og politiadvokat ved Gudbrandsdal politidistrikt og Sunnmøre politidistrikt. På slutten av 80-tallet hadde hun eget advokatfirma i Oslo.

Ingrid har juridisk embetseksamen, Politihøyskolens lederkurs og hovedkurset ved Forsvarets Høyskole. Hun er født i Kristiansund og har trådt sine barnesko på Innlandet.

(28.09.2017) Grethe Bøe kommer til Kvinner midt i, for å snakke om viktigheten av å tro på sin egen historie og sin egen stemme.

Grethe Bøe er en prisbelønt filmregissør og forfatter med bakgrunn fra både norske og internasjonale produksjoner.  Som kreativ leder i PFX har hun også jobbet internasjonalt med utviklingen av filmatisk VR og kommunikasjon av arkitektur og byutvikling. Grethe Bøe er sterkt engasjert både i miljøspørsmål og i arbeidet for barns rettigheter hvilket filmene hennes bærer preg av.  Det politiske engasjementet har resultert i at hun fra høsten 2015 også er folkevalgt politiker for partiet Venstre i Oslo.  Hun er for tiden i opptak med spillefilmen Mørkemann som vil ha premiere våren 2018, samt at hun er i preproduksjon med både ny spillefilm og bok.   

(25.09.2017) Annie Haver, førsteamanuensis ved Universitetet i Stavanger, kommer til Kvinner midt i.

Vi ser fram til hennes innlegg, som omhandler betydningen av følelser i lederskap – er myten om kvinner sant?

Annie har vært ansatt ved Universitetet i Stavanger siden 2010, - de første par årene som foreleser innen hotelledelse for internasjonale studenter. Deretter som doktorgradsstipendiat med spesialisering/forskning innen betydningen av følelser hos ledere. I tillegg forsker hun på helsefremmende lederskap og mental velvære og stress på arbeidsplassen sammen med nasjonale og internasjonale forskere. Tidligere har hun vært direktør i innovative selskaper som Greenbook Digitalforlaget AS og Smarthotel Forus. Hun har sin utdannelse fra Universitetet i Stavanger, og innehar en bachelorgrad innen hotelladministrasjon og serviceledelse samt mastergrad i endringsledelse.

(12.09.2017) Marit Aspen blir en av innlederne på Kvinner midt i.

Hennes tema er: Hvordan velge ut de rette medarbeiderne for teamarbeid/krevende prosjekt?

Marit holder til i Oslo hvor hun er ansatt som produsent i produksjonsselskapet Rubicon TV. Hun har blant annet vært produsent for de fire siste sesongene av underholdningsprogrammet Mesternes Mester på NRK. Med disse sesongene har hun satt seerrekord, med 1,4 millioner seere, på finalen av sesong 7 i 2016. Hun har vunnet Gullruten to ganger for beste konkurransedrevne reality henholdsvis i 2014 og 2016. Marit har også produsert sesong 2 av Aamodt og Kjus på bortebane.

Marit har en bachelorgrad i Management fra Paul McCartney skolen (LIPA) i Liverpool og startet sin TV-karriere hos musikkanalen MTV i Stockholm. Hun har bred bakgrunn som produksjonsleder, med produksjoner som Det Store Korslaget, Mesternes Mester, Luksusfellen og Koht på jobben, samt humorseriene Norges og Nordens herligste med Ylvis, matprogrammene Celebert selskap og Klokka åtte hos meg, før hun ble produsent.

Marit har frem til juli 2017 vært executive produsent for sesong 9 av Mesternes Mester og er nå ute i mammapermisjon til april 2018.

Hun er oppvokst i Kristiansund – nærmere bestemt på Nordlandet – og stolt av å være ækte marokkaner.

(05.09.2017) SETT AV DATOEN - Vibeke Skofterud klar for konferansen Kvinner midt i!

Vibeke Skofterud kommer til konferansen Kvinner midt i, onsdag 22. november i Kristiansund. Hennes tema er: Vinnerhjerter  – om lagspill, prestasjoner og det å yte i med- og motgang.

Vi i KNN gleder oss til å ønske vel møtt til en inspirerende og motiverende dag.

KNN - Kristiansund og Nordmøre Næringsforum sitt bilde.