Nordmørskvelden vel i havn

Nordmørskveld Nordmørskveld.

(24.08.2016) Torsdag 18. august samlet Nordmørskveld 150 personer til en festaften i Trondheim. På menyen stod nettverksbygging, nordmørsk mat og underholdning av Kystfolket. KNN var teknisk arrangør under arrangementet.

I forbindelse med Nor-Fishing 2016 i Trondheim inviterte kommunene Aure, Averøy, Halsa, Kristiansund og Smøla tradisjonen tro til Nordmørskveld på Scandic Nidelven i Trondheim.

Nordmørskveld er en møteplass for næringen, bransjen og kommunene i uformelle omgivelser. Et arrangement for de som arbeider med fiskeri – fra fjord til fat. På vegne av vertskapet ledet Roger Osen, ordfører i Smøla kommune, forsamlingen gjennom kvelden.

På buffetbordet fant vi selvsagt råvarer hentet fra Nordmøre. Betraktninger om næringens fremtidsutsikter ble gitt av SpareBank 1 Nordvest og Norges Fiskerlag, før Ernst Olav Blakstad takket for maten og Kystfolket spilte opp til dans.

På vegne av vertskapskommunene Aure, Averøy, Halsa, Kristiansund og Smøl, retter vi en stor takk til arrangementets støttespillere; SpareBank1 Nordvest, Norges Råfisklag, Mac Gregor – Triplex, Møre og Romsdal fylkeskommune og alle deltakerne. Nordmørskveld bidrar til å bygge opp under havrommets betydning for vårt distrikt og å sette Nordmøre på kartet.

Vi gleder oss allerede til Nordmørskveld 2018!

Les hva Tidens Krav skrev om arrangementet