Nordmøre Pride 4. mai

En oppfordring til byens næringsliv - støtt opp lørdag 4. mai når Nordmøre Pride blir arrangert for første gang i Kristiansund.

Målsetningen med festivalen er å vise støtte, samt fremme inkludering og aksept for LGBT-personer i samfunnet. Vår målsetning er også å gjøre dette til en festdag for Nordmøre. Får vil til ett godt arrangement første året, kan dette bli en årlig markering som kan generere mange tilreisende. Men for å klare dette er vi avhengig av å få så mange som mulig med oss på laget. Vi har allerede fått med oss Kristiansund Kommune, KBK, politi og russen.

Vår oppfordring går da også til næringslivet om å bli med på markeringen. Det kan man gjøre ved å hjelpe til med å pynte Kristiansund og Nordmøre med regnbueflagg. Dette koster ikke mye og man finner mange tilbydere av dette på nett ved å søke på pride produkter. Oppfordringen blir da å bli med oss og sett farge på Kristiansund og Nordmøre i forbindelse med markeringen 4 mai.

Nordmøre Pride er takknemlig for all støtte ved innbetaling til konto 3930.08.58132 Nordmøre Pride v/Tine Elise Leonhardsen Tuven.

Kontaktinformasjon:
Tine Elise Leonhardsen Tuven
Mobilnr: 91164875
teltuven@gmail.com

 

Korona og næringsliv

11 januar 2021

Kristiansund og Nordmøre Næringsforum (KNN) følger utviklingen i koronasituasjonen tett, og samler fortløpende informasjon for næringslivet.