Medlemstilbud fra Braatthallen

The show must go on The show must go on.

27. januar kommer The show must go on til Braatthallen i Kristiansund. Braatthallen gir grupperabatter for grupper over 10 personer til konserten.

Endelig inntar Åge Sten Nilsen Kristiansund og Braatthallen scene med suksesshowet "The Show Must Go On X". Dette blir aller siste runde med showet på veien!

Etter 10 år med spektakulære show til hyllest av den britiske super-gruppen Queen vil Norges beste rockeentertainer sette endelig punktum med en helaftens jubileumsforestilling.

Siden starten har ulike versjoner av "The Show Must Go On" blitt sett av mer enn 400.000 mennesker rundt i Norge. 

Åge har fortsatt med seg det samme fantastiske bandet og krydrer som vanlig showet med dansere, statister og spesialeffekter. Det loves et minnerikt show ut fra den musikalske skattekisten til Queen og Freddie Mercury.  

Det blir gjenhør med mange av de store klassikerne vi har hørt før. Men halvparten av showet består av ”nye”  låter som aldri før er fremført på scenen av Åge & co. Herunder biter fra gruppens aller første utgivelser samt rørende versjoner av låter fra gruppens siste album, "Made in Heaven", som først ble utgitt etter Freddie Mercurys død.

Braatthallen gir grupperabatter for grupper over 10 personer til konserten.

Vanlig billetter kjøpes her: Gruppebillletter send mail til post@braatthallen.no eller ring 95209459.

 Promo Queen V10 (1) (1).mp4