Mangfoldsprisen 2020

Mangfoldsprisen Mangfoldsprisen.

Mandag 14. september ble Mangfoldsprisen delt ut på regjeringens integreringskonferanse, og vi gratulerer Averøy Regnskapslag med tredjeplassen i sin kategori.

27. august ble det klart at Averøy Regnskapslag vant Mangfoldsprisen i Møre og Romsdal i kategorien små virksomheter. Prisen går til virksomheter som har forstått verdien av etnisk mangfold på arbeidsplassen, og juryens begrunnelse var som følger: Averøy Regnskapslag er en virksomhet der det høy kompetanse er viktig. Juryen trekker frem hvordan virksomheten jobber bevisst for å sikre språkutvikling og integrering, og vektlegger at dette skal være en norsk virksomhet. Deres internasjonale arbeidsstyrke ser de som en ressurs for det interne miljøet og for samarbeid ut mot ulike kunder. Dette viser en bevisst innstilling til et mangfold som er verdifullt for virksomheten.
 

Mangfoldsprisen er statens utmerkelse for fremragende bruk av innvandreres kompetanse i arbeidslivet. De nasjonale prisene deles ut av kunnskaps- og integreringsministeren. I år mottok de 318 unike forslag, som ble til 22 som igjen ble til 6 finalister, og blant de finalistene finner vi Averøy Regnskapslag fra Møre og Romsdal. 

  • Øst Politidistrikt (Viken)
  • New Normal Group (Vestfold og Telemark)
  • Hennig Olsen (Agder)
  • Café Vintage (Vestfold og Telemark)
  • Averøy Regnskapslag (Møre og Romsdal)
  • Lydgulvsystemer (Viken)

Averøy Regnskapslag fikk bronse i sin klasse, og vi gratulerer dem med utmerkelsen og ønsker lykke til med det videre arbeidet. 
Vi siterer Guri Melby under dagens konferanse; "Lær av og la oss inspirere". Med de ordene utfordrer vi medlemsmassen til å sette integrering på dagsorden.