Ledig stilling

Byggesak Byggesak.

Har du lyst til å bli vår nye daglige leder? Vi er på jakt etter en engasjert, ambisiøs, kunnskapsrik og handlekraftig daglig leder. En som kan vise til gode resultater fra relevante oppgaver i næringslivet og erfaring fra samspill med premissgivere i offentlig sektor.

Du liker utfordringer, tenker strategisk og er kjent for å bygge gode team der du selv inngår som en aktiv lytter og bidragsyter. Du kommuniserer godt med hvem det skal være og innbyr til tillit. 

Hovedoppgaver; Administrere KNN med ansvar for personell, økonomi og resultater. En viktig rolle blir å representere KNNs interesser i alle relevante fora, ha samfunnskontakt og håndtere medier. Du får ansvar for medlemsaktiviteter og langsiktig nettverksbygging mot medlemmer og samarbeidspartnere.

Kvalifikasjoner: 

  • Høyere utdanning
  • Relevant og gjerne variert erfaring
  • Erfaring med å lede prosjekter

Som daglig leder i KNN vil du få varierte og spennende oppgaver, og en synlig posisjon som fronter regionens næringsliv. Du vil i tillegg få en aktiv rolle i arbeidet med regionens samfunnsutvikling, og være en del av et miljø som kan og vil videreutvikle regionale næringslivsinteresser. Vi gleder oss til å høre fra deg.

 

Har du spørsmål om stillingen? Kontakt vår rådgiver Britt Eli Sandhaug i Adecco på 473 25 158 eller styreleder Johan Aas i KNN på 922 00 669.

Vi ser frem til å få din søknad innen 12. januar. 

Søk på stillingen her