Kvinner midt i - en dag for inspirasjon og påfyll

Over 80 damer fra Nordmøre var samlet til konferanse hvor inspirasjon og nettverksbygging stod på agendaen Over 80 damer fra Nordmøre var samlet til konferanse hvor inspirasjon og nettverksbygging stod på agendaen. Foto: Maiken Ohr

Onsdag 23. november ble konferansen Kvinner midt i arrangert for 6. gang. Stikkord for årets konferanse var "det å tørre" og over 80 damer fra Nordmøre var samlet på Thon Hotel Kristiansund.

Kvinner midt i er blitt en årlig møteplass for alle kvinner uansett alder og bakgrunn, og også denne gangen lot man seg inspirere av glitrende foredrag av foredragsholdere som ga ny kunnskap og inspirasjon. 

Konferansier Line Hoem ledet forsamlingen gjennom dagen med stø hånd. Cecilie Klæboe var første innleder på programmet. Cecilie er til daglig partner i Hudson Norway, og har mange års erfaring som konsulent og kursholder for forskjellige bransjer. I sitt innlegg snakket hun om hvordan lede til motivasjon og mestring. Etter det var det duket for en sosial lunsj med utsøkt mat i "Sørom" på Thon Hotel.

Videre på programmet stod Ragna Brenne Bjerkeset, assisterende regional- og næringssjef i Møre og Romsdal fylkeskommune. Hennes innlegg tok for seg næringsstrukturen på Nordmøre, hvor vi satser, og dannet bakteppet for de to neste innlederne som begge er kvinner som har tatt sats!

Linda Kristin Offenberg, tidligere bedriftsrådgiver, nå med-gründer av MindMap, snakket om hva det viktig å tenke på når du tar et slikt valg. Fra en «trygg» jobb gjennom mange år i Bølgen Næringshage står hun nå på egne bein, og på den siden av bordet som mange tidligere har stått for å få hennes råd. 

Sidsel Sæterøy, gründer av Undine, stod for det andre perspektivet. Gjennom 12 år i Undine har veien gått fra gründerdrømmen til det som i dag er en gasellebedrift, men det har bydd på hardt arbeid, opp- og nedturer og ikke minst erfaring som hun delte med salen.

Etter dette var det tid for en aldri så liten benstrekk før siste innlegg, og for en avslutning det ble! Daglig gleder Heidi Klefstad løftet deltakerne med sine hverdagslige og morsomme betraktninger om hvor lite som skal til for å motivere og inspirere andre.

Som vanlig var det god stemning på konferansen, og praten gikk livlig i pausene. Det er tydelig at dette er en møteplass som mange setter pris på, så takk til alle deltakerne og innlederne, dere skapte en fantastisk stemning og ga stor inspirasjon! Takk også til våre støttespillere, Sparebank 1 Nordvest, Møre og Romsdal fylkeskommune, NEAS, Adcom og Lilleborg avd. Ello som gjorde det mulig å arrangere konferansen! Og takk til Thon Hotel Kristiansund for en flott ramme rundt arrangementet.

Vi sees neste år!

Her kan du lese hva Tidens Krav skrev om konferansen