KNN på konferanse om e-helse

Finn Backer og Heidi J. Gjersvold deltok på EhiN-konferansen i Oslo, som samler verdens og Norges mest fremtredende ledere, innovatører, strateger, forskere og interessenter innen e-helse Finn Backer og Heidi J. Gjersvold deltok på EhiN-konferansen i Oslo, som samler verdens og Norges mest fremtredende ledere, innovatører, strateger, forskere og interessenter innen e-helse. Foto: KNN

Tidligere denne måneden var daglig leder Finn Backer og Heidi J. Gjersvold, for tiden utleid til Nordmøre Regionråd for å jobbe med Helseinnovasjonssenteret, i Oslo på årets EHiN -konferanse. Konferansen samler verdens og Norges mest fremtredende ledere, innovatører, strateger, forskere og interessenter innen e-helse.

EHiN 2016 hadde 1000 deltakere, en rekke utstillere og mange spennende foredrag. Konferansen ble avholdt over to dager i Oslo Spekstrum.

– Det er alltid spennende, og ikke minst viktig, å delta på de store og innovative arenaene. Man bygger relasjoner og får se og høre om det aller nyeste på markedet. Konferansen bekreftet at vi er spot-on med de initiativ innen helse som vi jobber med her på Nordmøre, sier Gjersvold. 

Sammen med Atle Betten fra IKT – ORKide, fikk Backer og Gjersvold også et møte med Ketil Kjenseth, som er medlem av Helse- og omsorgskomiteen, og Pål Farstad på Stortinget.