Invitasjon til NODE workshop og ON Talk

Invitasjon til NODE workshop og ON Talk
Invitasjon til NODE workshop og ON Talk

PROGRAM
Kulturfabrikken torsdag 25. juni

15.00 – 17.30 WORKSHOP NODE m/ Innovasjon Norge
NODE Kristiansund ønsker å invitere til en Workshop med Innovasjon Norge for å definere videre satsingsområder/aktiviteter og skape en identitet lokalt.

Det lokale styret for noden vil bli presentert, deretter skal vi gå gjennom hvilke behov og mulighetsrom vi ser for oss fremover og til sammen utarbeide konkrete mål for videre arbeid. Det vil bli servert en liten matbit.

17.30 – 18.00 MINGLING

18.00 – 19.00 ON TALK
ON Ocean Network inviterer til premiere for det nye konseptet ON Talk der vi har invitert noen personer til en uformell prat om utsikter for Akvaservice. Praten vil holdes i gang av Jan Erik Øksenvåg fra Kontali Analyse.

19.00 – KULTURELT PÅFYLL m/ Odin Landbakk

Akvaservice omfatter bedrifter som leverer produkter og tjenester til akvakulturnæringen. Etterspørselen er økende, både som følge av bransjeutviklingen og spesielle utfordringer.

PÅMELDING
Arrangementet er åpent for alle, men som følge av smittevernregler må vi ha forhåndspåmelding, frist for påmelding er 23.juni.

Du finner invitasjonen her. 

Klikk her for påmelding. 

Korona og næringsliv

11 januar 2021

Kristiansund og Nordmøre Næringsforum (KNN) følger utviklingen i koronasituasjonen tett, og samler fortløpende informasjon for næringslivet.