Hadia Tajik klar for Desemberkonferansen

Hadia Tajik, parlamentarsisk nestleder i Arbeiderpartiet, er klar for Desemberkonferansen i Kristiansund. Der vil hun møte blant annet olje- og energiminister Tord Lien til debatt Hadia Tajik, parlamentarsisk nestleder i Arbeiderpartiet, er klar for Desemberkonferansen i Kristiansund. Der vil hun møte blant annet olje- og energiminister Tord Lien til debatt. Foto: Bernt Sønvisen, Arbeiderpartiet

(23.08.2016) Ap-nestleder Hadia Tajik er klar for Desemberkonferansen i Kristiansund, torsdag den 1. desember. Tajik skal holde innlegg og i tillegg delta i en debatt med blant andre olje- og energiminister Tord Lien.

– Vi er glad for å kunne ønske Hadia Tajik velkommen til Kristiansund. Vi har også fått på plass Even Aas, konserndirektør i Kongsberg Gruppen, sier prosjektleder Christina Hovde i KNN.

Desemberkonferansen i Kristiansund regnes som en av landets ledende konferanser rettet mot olje- og gassnæringen, og samler beslutningstakere fra politikken, myndigheter, operatørselskaper, leverandør- og serviceindustri. 

Andre innledere som er bekreftet tidligere er oljedirektør Bente Nyland i Oljedirektoratet, adm. direktør Grethe Moen i Petoro AS, professor Arne Krokan fra NTNU og Statoils nye områdedirektør for Drift Nord, Siri Espedal Kindem.

Konferansen setter søkelyset på olje- og gasspolitiske trender og utviklingstrekk i Norge, med spesiell fokus på Norskehavet. Årets arrangement er det 34. i rekken.

MER INFORMASJON OG PÅMELDING