God stemning på Snadderfestivalen 2019

barnas snadderfest 2019 barnas snadderfest 2019. Foto: KNN

For 4. gang ble Snadderfestivalen arrangert og fredag 7. juni stod 20 matutstillere og 5 aktører fra ølbryggeribransjen klare til å by besøkende på kvalitetsrik mat og drikke i to dager. Med spennende smaker og gode tilbud for både store og små -skulle det lite til for å skape god stemning!

Et lystig publikum ble underholdt av Egges Mannskor og Frei Hornmusikk med Rastarkalvspelet. Mens Robert Normann spinnet plater fra ølbryggeriteltet kunne besøkende nyte kortreist snadder og øl til gode priser. Barnas Snadderfest bød på aktiviteter fra Røde Kors, Kristiansund brannstasjon og Gjensidige. Barna ble med på Lise Marie Maur sitt matverksted med klippfisktaco og slo seg løs i hoppebåten fra Sparebank1 Nordvest.

Dagen etter sitter vi igjen med gode tilbakemeldinger både fra nye utstillere og gjengangere om hvor hyggelig det er å stille i Kristiansund, de imøtekommende fjesene som er å treffe her. Festivalbesøkende har vært fornøyde med hele opplevelsen, tilbudene og programmet. Snadderfestivalen er også en fin påminnelse om hvilket folkeliv som finnes her når det først arrangeres noe. Så vi håper vi kan videreutvikle konseptet, fortsette å bidra til et levende sentrum med lavterskelopplevelser, samt løfte mat- og drikkeprodusenter!

 

Fortsatt god pinse fra oss i KNN!