Frokostmøte for butikk- og salongeiere

Illustrasjonsbilde gågata i Kristiansund Illustrasjonsbilde gågata i Kristiansund. Foto: Erika Indergaard, KNN

Tidens Krav ønsker å bidra til økt handel i Kristiansund og på Nordmøre, og inviterer i den anledning til frokostseminar med butikkutvikler Gøril H. Florvaag.

Fredag 20.januar inviterer Tidens Krav til frokostmøte på Scandic Kristiansund.Seminaret er åpent for alle butikkeiere og drivere på Nordmøre.

Det blir serverert frokost fra kl 08.00. Deretter tar Gøril fra butikkutvikler.no over ordet frem til ca 09.30. Gøril vil snakke om hva butikkene selv kan gjøre for å gjøre deres butikk med attraktiv, og tar også oppdrag i forkant og etterkant av seminaret.

Foredraget gir deltagerne innspill og verktøy til hvordan den enkelte butikk kan skape handlelyst for sine kunder. Gøril har lang erfaring innen retail, branding, nettverksbygging og strategisk markedsføring. Hun veileder ansatte og ledere i detaljhandelen både individuelt og via kurs og foredrag. Les mer på Butikkutvikler.no eller Facebooksidene.

Se invitasjonen i sin helhet ved å trykke her.

Torsdag 19. januar på ettermiddag/tidlig kveld kan du også booke Butikkutvikler.no for et besøk i din butikk. Da vil Gøril utføre en rask analyse av butikkens status og potensiale. (Tidsforbruk; ca 1 time, à kr. 650,-+ mva) Vekstmuligheter og forbedringspotensial avdekkes og hvis ønskelig legges det en plan for videre samarbeid med butikksjef/butikkeier i form av dybdeanalyse og individuelt tilpasset oppfølging. (Normalt tidsbruk – 3-5 timer à kr. 650,-+mva. Oppfølging i etterkant via skype/telefon). Førstemann til mølla!

Book din time direkte med butikkutvikler.no på telefon 90 70 49 27.
Ved evt. spørsmål ta kontakt på telefon eller evt. på mail; post@butikkutvikler.no