Finn Backer ansatt som daglig leder i KNN

(29.03.2016) Finn Backer (50) er ansatt som ny daglig leder i KNN. Backer kommer stillingen som rådgiver og partner i Stratema, et selskap som driver med rådgivning innen kjøp og salg av bedrifter. I tillegg har han det siste året hatt en stilling som arbeidende styreleder i Gripship AS fra Kristiansund.

Pressemelding, 29.03.2016

Finn Backer (50) er ansatt som ny daglig leder i KNN (Kristiansund og Nordmøre Næringsforum). Backer kommer stillingen som rådgiver og partner i Stratema, et selskap som driver med rådgivning innen kjøp og salg av bedrifter. I tillegg har Backer det siste året hatt en stilling som arbeidende styreleder i Gripship AS fra Kristiansund.

«Finn Backer har erfaring og kvalifikasjoner som gjør han særlig egnet til stillingen som leder for regionens nye næringsselskap, sier leder i interimstyret Sidsel Sæterøy. Vi har store forventninger til hvordan Finn sammen med selskapets dyktige ansatte vil bidra til en positiv utvikling av regionens næringsliv.»

Finn Backer tiltrer stillingen den 15. august, men vil allerede fra 1. mai være tilgjengelig for selskapet på deltid.

KNN er resultatet av en sammenslutning av Averøy Næringsforum, Tingvoll Næringsforum, Nordmøre Næringsråd og Kristiansund og Omegn vekst (Kom Vekst). Foreningene slo seg sammen per 1.1.2016 og har hatt Ellen Engdahl og Monika Eeg i stillingen som konstituert daglig leder. Eeg fungerer frem til Backer overtar for fullt. Både interimstyret og ansatte er opptatt av å ha en mulighetsorientert tilnærming til utvikling av byregionen Kristiansund og Nordmøre for øvrig. KNN kan bidra positivt i samarbeid med næringsliv og kommuner.

For ytterligere informasjon kontakt:
• Styreleder Sidsel Sæterøy, mobil 991 55 447
• Finn Backer, mobil 40 222 111