En gladsak for både næringslivet og innbyggerne i regionen

Samstemt: Jan Inge Bleivik (fra venstre), Øivind Hoem, Heidi Jørgensen Gjersvold og Finn Backer ser fram mot å sette inn Boeing 737 flymaskin mellom Kristiansund og Oslo Samstemt: Jan Inge Bleivik (fra venstre), Øivind Hoem, Heidi Jørgensen Gjersvold og Finn Backer ser fram mot å sette inn Boeing 737 flymaskin mellom Kristiansund og Oslo . Foto: Trond Hasselø, Tidens Krav.

(21.09.2017) – Dette er en gladdag. Her får vi akkurat det vi har etterspurt. Boeing-flyene er utrulig sårbare for vær og vind. De passer som hånd i hanske for oss. Det skal nærmest ekstreme værforhold til for at de må gi seg, sier daglig leder i KNN, Finn Backer, til Tidens Krav.

Etter mye trøbbel med flytilbudet til og fra Kvernberget, har endelig SAS satt Boeing 737 tilbake på Oslo-ruta. På mandag kom gladnyheten fra rutesjef Jan Inge Bleivik i SAS.

Nå oppfordrer vi både næringsliv og publikum til å benytte seg av Boeing fra Kvernberget, da det er trafikkutviklingen fremover som vil avgjøre hvilken flytype som skal gå i sommerperioden 2018.

Les hele saken hos Tidens Krav (plussak).