Den grønne bølgen slår inn på Kristiansund havn.. Gratis Sundbåt nå ALLE DAGER!

sundbåten sundbåten .

Som et resultat av «Byen som regional motor» i regi av Møre og Romsdal fylke og søknad fra kommunen har det blitt bevilget nok midler til å teste ut gratis Sundbåt tilbud alle dager i et halvt år fra september til og med februar 2020!

Dette er spennende nyheter. Ikke bare er det et godt tilbud for innbyggerne, folkehelsa og miljøet, det kan også bli et viktig bidrag for turistopplevelser i regionen, boligmarkedet og målet om å skape et mer levende sentrum!

Fredrikstad har tilbudt gratis byferge siden 2013 og de har økt fra 300.000 passasjerer årlig til nå omkring 1,2 millioner reisende fordelt på 4-5 båter. Som vinner av Norges mest attraktive sentrum i 2017, er Fredrikstad en by å følge med på. Den daglige lederen i Byferga ønsker Sundbåten lykke til. 

- Vi gleder oss til å styrke den blå kollektivveien over havna i årene fremover, sier daglig leder Susanne Kirk i Sundbåten sin pressemelding.

Sundbåten er et herlig transportmiddel, en sentrumsutvikler, og har en stor attraksjonsverdi som byen kan bruke og satse på i årene fremover.

Vi i KNN ønsker Sundbåten masse lykke til, vi gleder oss til å benytte oss av tilbudet og følger spent med!