Bli med som støttespiller til Nordmørskonferansen 2019!

Nordmørskonferansen er en viktig møteplass og samhandlingsarena mellom næringsliv og offentlig sektor Nordmørskonferansen er en viktig møteplass og samhandlingsarena mellom næringsliv og offentlig sektor. Foto: KNN

Nordmørskonferansen er en ypperlig mulighet til å synliggjøre seg på en positiv måte for næringslivet på Nordmøre! Siden starten i 1988 har konferansen opparbeidet seg til å bli Nordmøres viktigste møteplass for offentlig og privat sektor. Konferansen samlet omlag 200 personer i 2018.

Nordmørskonferansen 2018 fikk gode tilbakemeldinger. Planleggingen av neste års konferanse er godt i gang, og nå har våre medlemmer mulighet til å bli med som støttespiller. 

Klikk her for å se pakkene vi har å tilby. Pakkene gir en god mulighet for å markedsføre seg inn mot regionen, og konferansen er en fin møteplass for å treffe framtidige kunder. Vi er også fleksible i å skreddersy en pakke som tilpasser seg deres behov enda bedre. 

Konferansen arrangeres torsdag 31. januar i Kristiansund. 

Om dere ønsker å være med som støttespiller i 2019, send en e-post til post@knn.no og oppgi den støttespillerpakken din bedrift blir med på!