Bli med hjem -en suksess!

For første gang inviterte KNN, i samarbeid med Molde Næringsforum, til Bli med hjem! Et rekrutteringsarrangement for næringslivet fra Nordmøre og Romsdal som ble holdt på The Hub i Oslo onsdag 24. april.

Bli med hjem -en suksess!

Hovedmålet vårt har vært å skape en arena hvor vår regions bedrifter og kommuner kunne møte mulige arbeidstakere som er åpne for å flytte/flytte tilbake til regionen vår. Samtidig ønsket vi å markedsføre regionens unike muligheter til de som bor i Oslo og omegn -kanskje så et lite frø!

Et tett program i et trendy hotell med besøk fra Frode Alnæs og Jo Næsbø fungerte som et godt trekkplaster.
Med rundt 600 innom, samt gode tilbakemeldinger fra både besøkende og utstillere, kan vi juble over resultatet! Responsen for konseptet Bli med hjem har gått over all forventning, og vi er glade for at mange av utstillerne har nådd rekrutteringsmålene sine. I tillegg har alle fått markedsført seg, minglet og hatt en god opplevelse sammen med oss i Oslo.  

Det var ikke bare en god dag for rekruttering, men også en gylden anledning til å samle næringslivet fra Nordmøre og Romsdal. Det er første gang KNN har samarbeidet med Molde Næringsforum om et så stort arrangement, det har vært en flott erfaring som har gitt mersmak for samarbeid om store prosjekter framover. Vi har lest positive erfaringer i våre lokalaviser, tatt til oss tilbakemeldingene underveis, og det er tydelig at dette har vært en suksesshistorie som må gjentas i fremtiden. I mellomtiden er vi spente på å se de endelige resultatene.
Får vi noen nye naboer til høsten kanskje?

Korona og næringsliv

11 januar 2021

Kristiansund og Nordmøre Næringsforum (KNN) følger utviklingen i koronasituasjonen tett, og samler fortløpende informasjon for næringslivet.