Båtens og Havnas dag 2020!

Arrangørene av Båtens og Havnas dag (Gamle Kripos, Kristiansund Småbåtlag og Kristiansund & Nordmøre Havn) vil gjenta suksessen fra juni 2019 og inviterer til nok en maritim aktivitetsdag i Norges flotteste havn:

Som i 2019 vil arrangørene søke Politiet om tillatelse til å stenge kaia for biltrafikk fra Piren til bussterminalen under arrangementet. Det ligger dermed til rette for at aktører langs med kaia, og andre interesserte, kan flytte deler av virksomheten sin ut i gata eller nærliggende områder i dette tidsrommet.

Dermed ligger alt til rette for en skikkelig folkefest i Kristiansund lørdag 6. juni 2020!

Sist men ikke minst går «Sommer i Vågen» av stabelen denne datoen, et arrangement i regi av blant annet Kulturskolen, Nordmøre Museum, Kranaskjæret, Kulturfabrikken og Levende Vågen.

Dessuten har Kristiansund besøk av cruiseskipet AIDAvita med rundt 1200 tysktalende gjester om bord.

Båten & Havnas dag arrangeres i 2020 i samarbeid med den velkjente Snadderfestivalen, som består av lokalmatfestival, ølfestival og barnas matfestival. Dette for å tiltrekke tilreisende fra regionen i enda større grad. Aktiviteter vil bli samkjørt på tilgjengelige areal i området Storkaia-Piren-Rådhusplassen-Vågekaia-Devoldholmen.

Det vil bli stor aktivitet både i havnebassenget og langs kaia. Regatta, veteranbåter, utstilling av maritime fartøy, stands med salg av båter/utstyr etc., sang og musikk samt aktiviteter for barn – for å nevne noe.

Fra kl. 15 blir det «Ta sjansen» på Devoldholmen.

Ønsker dere å delta? Meld interesse innen 10. januar 2020 til ei@knhavn.no