Frokostmøte: Hvordan blir 2021?

28.01.2021
kl. 09.00
Teams
Sjefsøkonomene Inge Furre, Sparebanken Møre og Harald Magnus Andreassen, Sparebank 1 Markets Sjefsøkonomene Inge Furre, Sparebanken Møre og Harald Magnus Andreassen, Sparebank 1 Markets.

Sjefsøkonomene Inge Furre, Sparebanken Møre og Harald Magnus Andreassen, Sparebank 1 Markets har analysert og sett inn i glasskulen for verdensøkonomien og den norske økonomien i en årrekke. I tillegg har de god kunnskap om næringslivet i fylket.

I møtet vil gi sin vurdering av hvordan 2021 vil bli for næringslivet og du blir oppdatert på nye muligheter som følge av Covid 19, utvikling i oljepris, renter, kroneverdi mm. Vi avrunder med spørsmålsrunde og kommentarer.

Møtet gjennomføres i Teams og lenke til møtet sendes ut dagen før møtet. 

Vel møtt! Meld deg på innen 27. januar.

Møtet arrangeres i samarbeid med Molde Næringsforum og Næringsforeningen i Ålesundsregionen.

Påmelding

Eventuelle kommentarer til påmeldingen

Vennligst kontroller at alle opplysninger er korrekte før du sender inn påmeldingen. Dette for at deltakerlisten vi distribuerer under arrangementet skal være riktig. På forhånd takk.

Ved å sende inn dette skjemaet samtykker du i at opplysninger om navn og firma blir gjort synlig for andre i deltakerlisten. Opplysningene vil bli lagret i vårt deltakerregister, og benyttet i distribusjon av konferanseprogram.

Vi anbefaler også

Konferanse

Kvinner midt i

17. mars, kl 11.00
Thon Hotel Kristiansund
Kurs

Kurs i Samspillkontrakter

28. april, kl 09.00
Campus F13, Fosnagata 13, 6509 Kristiansund
Konferanse

Nordmørskonferansen 2021

27. mai, kl 08.30
Kulturfabrikken, Kristiansund
Konferanse

Desemberkonferansen 2021

02. desember, kl 08.00
Kristiansund