Ølbryggerfestivalen

Standplasser Ølbryggertelt oppdatert Standplasser Ølbryggertelt oppdatert.

Vi ønsker små og store ølprodusenter/bryggeri fra Møre og Romsdal og Trønderlag velkommen som utstillere til Ølbryggerfestivalen.

PRAKTISK INFORMASJON:
Fredag 7. juni kl. 15:00-20:00 (Snadderfestivalen 11:00-17:00)
Lørdag 8. juni kl. 12:00-20:00 (Snadderfestivalen 10:00-16:00)
Åpningstidene kan bli justert.
Rådhusplassen, Kristiansund.

AVGIFT
Påmeldingsavgift kr. 1000,- eks. mva. Salg av smaksprøver skjer via bongsalg. Inntektene fra salget fordeles 60 % til utstiller, 40 % til arrangør.

Avgift til arrangør inkluderer salg av bonger og egne smaksglass i Snadderfestivalens profil, standplass under telt med serveringsdisk (1,2m lang), tilgang på søppelcontainer, vakthold, markedsføring, møblering av området for publikum og 300W strøm (nok til kassaapparat, bankterminal og mobillader). 

Klikk her for påmelding! - KUN 2 LEDIGE PLASSER IGJEN

Vi kan være behjelpelige med å skaffe utstyr som kjøleskap bord, stoler etc. For behov ut over 300W må det bestilles mer strøm. Eget skjema for bestilling av ekstra strøm, utstyr og prisinformasjon blir sendt ut til påmeldte utstillere. Dette vil bli viderefakturert. 

BETINGELSER
Klikk her.

ANNET

  • Finner sted i eget telt med tilhørende sitte og mingleområde på Rådhusplassen. 
  • Snadderfestivalen arrangeres på samme område.
  • Utstillere vil ha tilgang til egen wc.
  • Arrangementet markedsføres via media, egne kanaler og plakater i perioden mai/juni. 
  • Utstillere må holde eget kjøleutstyr/spesialutstyr for skjenking.
  • Egen nattevakt på området etter stengig fredag til åpning lørdag. Nattevakt vil jevnlig se til at strømtilkobling er stabil.


I tilknytning til Ølbryggerfestivalen arrangeres Snadderfestivalen på samme område. I tillegg arrangeres fagseminaret Appetitt for Nordmøre og familiearrangementet Barnas Snadderfest. Det jobbes kontinuertlig med å løfte arrangementet fra år til år, og nye elementer er under utarbeidelse. Egges mannskor vil opptre lørdag 8. juni på Rådhusplassen og i ølbryggerteltet. 

OVERNATTING
Vi kan tilby gode priser for overnatting på Astoria Hotell, like ved festivalområdet. Betaling skjer direkte til hotellet.
Enkeltrom inkl. frokost kr 740.-
Dobbeltrom inkl. frokost kr 840.-
Ved bestilling oppgi kode: Snadderfestivalen

OM ØLBRYGGERFESTIVALEN
Ølbryggerfestivalen ble arrangert for første gang under Snadderfestivalen i 2017. Ølbryggerfestivalen skal være en arena for produkter av god kvalitet og håndtverkspreg fra bryggeri, på lik linje med Snadderfestivalen. Øl som drikke og øl som ingrediens i matlaging er i en rivende utvikling. På lik linje med mat er øl et voksende marked og kultur, og vi ser det som en naturlig del av Snadderfestivalen. 

Ølbryggerfestivalen inngår som en del av Snadderfestivalen, men gjennomføres som et samarbeid mellom Nordmøre Hjemmebrygger Laug og Kristiansund og Nordmøre Næringsforum AS (KNN AS). 

PÅMELDTE UTSTILLERE
ø1 Monkey Brew 
ø2 Trollbryggeriet 
ø3 Bryggeriet Frøya 
ø4 Stolt Bryggeri 
ø5 Austmann 

KONTAKTINFORMASJON
E-post: snadderfestivalen@knn.no
Telefon: 71 57 02 80