Ølbryggerfestivalen

Ølbryggerfestivalen 2018 Ølbryggerfestivalen 2018.

Vi ønsker små og store ølprodusenter/bryggeri fra Møre og Romsdal og Trønderlag velkommen som utstillere til Ølbryggerfestivalen.

PRAKTISK INFORMASJON:
Fredag 7. juni kl. 11:00-20:00 (Snadderfestivalen 11:00-17:00)
Lørdag 8. juni kl. 11:00-20:00 (Snadderfestivalen 10:00-16:00)
Åpningstidene kan bli justert.
Rådhusplassen, Kristiansund.

AVGIFT
Påmeldingsavgift kr. 1000,- eks. mva. Salg av smaksprøver skjer via bongsalg. Inntektene fra salget fordeles 60 % til utstiller, 40 % til arrangør.

Avgift til arrangør inkluderer salg av bonger og egne smaksglass i Snadderfestivalens profil, standplass under telt med serveringsdisk, tilgang på søppelcontainer, vakthold, markedsføring, møblering av området for publikum og 300W strøm (nok til kassaapparat, bankterminal og mobillader). 

Klikk her for påmelding! (kommer)

For behov ut over dette må det bestilles mer strøm. Eget skjema for bestilling av ekstra strøm, utstyr og prisinformasjon blir sendt ut til påmeldte utstillere. Dette vil bli viderefakturert. 

BETINGELSER
Klikk her.

ANNET

  • Finner sted i eget telt med tilhørende sitte og mingleområde på Rådhusplassen. 
  • Snadderfestivalen arrangeres på samme område.
  • Utstillere vil ha tilgang til egen wc.
  • Arrangementet markedsføres via media, egne kanaler og plakater i perioden mai/juni. 
  • Utstillere må holde eget kjøleutstyr/spesialutstyr for skjenking.


I tilknytning til Ølbryggerfestivalen arrangeres Snadderfestivalen på samme område. I tillegg arrangeres fagseminaret Apetitt for Nordmøre og familiearrangementet Barnas Snadderfest

OVERNATTING
Kommer.

OM ØLBRYGGERFESTIVALEN
Ølbryggerfestivalen ble arrangert for første gang under Snadderfestivalen i 2017. Ølbryggerfestivalen skal være en arena for produkter av god kvalitet og håndtverkspreg fra bryggeri, på lik linje med Snadderfestivalen. Øl som drikke og øl som ingrediens i matlaging er i en rivende utvikling. På lik linje med mat er øl et voksende marked og kultur, og vi ser det som en naturlig del av Snadderfestivalen. 

Ølbryggerfestivalen inngår som en del av Snadderfestivalen, men gjennomføres som et samarbeid mellom Nordmøre Hjemmebrygger Laug og Kristiansund og Nordmøre Næringsforum AS (KNN AS). 

PÅMELDTE UTSTILLERE
Oppdateres fortløpende.

KONTAKTINFORMASJON
E-post: snadderfestivalen@knn.no
Telefon: 71 57 02 80

Steinar Betten, Nordmøre Hjemmebryggerlaug
E-post: steinar.betten@gmail.com
Telefon: 412 30 607