Nyheter fra konferansen Kvinner midt i

Marit Aspen Marit Aspen.

Her finner du informasjon om innledere og siste nytt fra konferansen Kvinner midt i som arrangeres onsdag 22. november i Kristiansund.

TRYKK HER FOR MER INFORMASJON OG PÅMELDING TIL KONFERANSEN KVINNER MIDT I 2017.

(12.09.2017) Marit Aspen blir en av innlederne på Kvinner midt i onsdag 22. november i Kristiansund.

Hennes tema er: Hvordan velge ut de rette medarbeiderne for teamarbeid/krevende prosjekt?

Marit holder til i Oslo hvor hun er ansatt som produsent i produksjonsselskapet Rubicon TV. Hun har blant annet vært produsent for de fire siste sesongene av underholdningsprogrammet Mesternes Mester på NRK. Med disse sesongene har hun satt seerrekord, med 1,4 millioner seere, på finalen av sesong 7 i 2016. Hun har vunnet Gullruten to ganger for beste konkurransedrevne reality henholdsvis i 2014 og 2016. Marit har også produsert sesong 2 av Aamodt og Kjus på bortebane.

Marit har en bachelorgrad i Management fra Paul McCartney skolen (LIPA) i Liverpool og startet sin TV-karriere hos musikkanalen MTV i Stockholm. Hun har bred bakgrunn som produksjonsleder, med produksjoner som Det Store Korslaget, Mesternes Mester, Luksusfellen og Koht på jobben, samt humorseriene Norges og Nordens herligste med Ylvis, matprogrammene Celebert selskap og Klokka åtte hos meg, før hun ble produsent.

Marit har frem til juli 2017 vært executive produsent for sesong 9 av Mesternes Mester og er nå ute i mammapermisjon til april 2018.

Hun er oppvokst i Kristiansund – nærmere bestemt på Nordlandet – og stolt av å være ækte marokkaner.

(05.09.2017) SETT AV DATOEN - Vibeke Skofterud klar for konferansen Kvinner midt i!

Vibeke Skofterud kommer til konferansen Kvinner midt i, onsdag 22. november i Kristiansund. Hennes tema er: Vinnerhjerter  – om lagspill, prestasjoner og det å yte i med- og motgang.

Vi i KNN gleder oss til å ønske vel møtt til en inspirerende og motiverende dag.

KNN - Kristiansund og Nordmøre Næringsforum sitt bilde.