Workshop Reiselivsnæringen

14.01.2019
kl. 13.00
Scandic Kristiansund
Atlanterhavsveien Atlanterhavsveien.

Medlemmene våre ønsker at vi skal sette reiseliv på agendaen, og etter dialog med flere aktører har vi fått signaler som at flere ønsker en tydeligere profil for regionen, større synlighet, samarbeid, en felles strategi og flere helårsarbeidsplasser knyttet til reiselivet. I den anledning inviterer vi nå gründere og etablerte reiselivsaktører til en reiselivsworkshop.

Regionen har unike muligheter til å etablere eller videreutvikle eksisterende reiselivsprodukter. Workshopen skal være en start for å se på mulighetene, viljen og grunnlaget for å bygge videre mot en felles strategi innen reiselivet i regionen med utgangspunkt i Kristiansund, Averøy og Tingvoll. Tema for workshopen er hva har vi – hva er unikt og kjernen? Hvordan ønsker vi å fremstå? Hvilke produkter har vi og hva mangler vi? Hvordan jobbe sammen?

Innledningsvis vil vi få en status fra Visit Nordmøre og Romsdal som har tatt tempen på reiselivet i regionen i 2018. 

Velkommen

Påmelding

Eventuelle kommentarer til påmeldingen

Vennligst kontroller at alle opplysninger er korrekte før du sender inn påmeldingen. Dette for at deltakerlisten vi distribuerer under arrangementet skal være riktig. På forhånd takk.

Ved å sende inn dette skjemaet samtykker du i at opplysninger om navn og firma blir gjort synlig for andre i deltakerlisten. Opplysningene vil bli lagret i vårt deltakerregister, og benyttet i distribusjon av konferanseprogram.

Vi anbefaler også

Annet

ÅRETS SOMMERFEST

19. juni, kl 18.00
Kranaskjæret, Kristiansund
Annet

Karrieredagene 2019

17. september, kl 09.00
Surnadal Idrettshall, Surnadal
Annet

Karrieredagene 2019

18. september, kl 09.00
Kristiansund vgs/Braatthallen, Kristiansund
Konferanse

Kvinner midt i 2019

23. oktober, kl 10.30
Thon Hotel Kristiansund