Webinar - Næringslivet inviteres til møte med Stortingspolitikere

27.03.2020
kl. 15.00
Webinar
Stortinget Stortinget.

Fredag 27.mars kl. 15: Stortingspolitikerne fra fylket møter for å ta imot spørsmål og innspill fra næringslivet. Næringsforeningene i Ålesund, Kristiansund og Molde inviterer til Teams-møte.

Fredag 27.mars legger Regjeringen frem nye tiltakspakker. Tiltakene skal behandles i Statsråd kl 11.00 og presenteres på pressekonferanse kl 12.00. Forhåpentligvis kommer da flere tiltak for små og mellomstore bedrifter. 

I etterkant av fremleggelsen inviterer næringsforeningene i Ålesund, Kristiansund og Molde medlemsbedrifter til møte kl. 15, med flere av fylkets stortingspolitikere. Bl.a vil Helge Orten og Vetle Wang Solheim delta på møtet og svare på spørsmål og ikke minst høre på forslag fra næringslivet i fylket. 

Send gjerne inn spørsmål i forkant av webinaret til monika@knn.no. Det blir også mulighet for å stille spørsmål under selve webinaret via chat-funksjon. 

Link til webinaret vil bli sendt i e-post før oppstart. Ved å følge lenken du mottar kobles du på webinaret. 

Webinaret er gratis, men du må melde deg på for å få link. 

None

Påmelding

Eventuelle kommentarer til påmeldingen

Vennligst kontroller at alle opplysninger er korrekte før du sender inn påmeldingen. Dette for at deltakerlisten vi distribuerer under arrangementet skal være riktig. På forhånd takk.

Ved å sende inn dette skjemaet samtykker du i at opplysninger om navn og firma blir gjort synlig for andre i deltakerlisten. Opplysningene vil bli lagret i vårt deltakerregister, og benyttet i distribusjon av konferanseprogram.

Vi anbefaler også

Annet

Webinar: Korona, Averøy kommune og næringslivet

02. april, kl 15.30
Webinar
Annet

Webinar: Korona, Kristiansund kommune og næringslivet

03. april, kl 08.30
Webinar
Annet

Webinar: Korona, Tingvoll kommune og næringslivet

03. april, kl 10.30
Webinar
Annet

(AVLYST) Bli med hjem 2020!

16. april, kl 17.00
Clarion Hotel the Hub, Oslo