Nettverkstreff med opera

21.10.2017
kl. 19.30
Festiviteten, Kristiansund
Reza e i Ragazzi Reza e i Ragazzi .

Vil du være med oss på Reza e i Ragazzi? Kristiansund og Nordmøre Næringsforum (KNN) og Operaen i Kristiansund gjentar suksessen fra tidligere år, og inviterer til en kveld i hyggelig selskap!

Tid: Lørdag 21. oktober kl. 19:30 (konserten starter kl. 21:00) 
Sted: Klubben i Festiviteten, Kristiansund
Pris: kr. 350,- inkl bevertning og billett for KNNs medlemmer
Påmelding: I skjema under eller til pamelding@knn.no

Eliten av mannlige operasolister inntar scenen i Festiviteten i oktober. De ledes av dirigent og pianist Reza Aghamir, rebellen i det norske klassiske musikkmiljøet. Til sammen har denne gjengen sunget kremrollene i de fleste kjente operaer. Vi vil få høre klassiske operaarier, Grieg og helt sikkert noen overraskelser! Dette blir en kveld du ikke kan gå glipp av!

Før forestilling inviterer vi til en hyggelig samling i klubben med noe å bite i og god drikke. Nettverk er en viktig ingrediens i hverdagen, og dette vil være en ypperlig mulighet for å styrke nettverket, samt å få et innblikk i Operaens måte å jobbe på. 

Inviter gjerne med følge eller kollegaer! 

Hjertelig velkommen til en kveld du sent vil glemme! 

Påmelding

Kjøp/fakturaopplysninger

Vennligst oppgi referanse/PO-nummer for betaling, hvis dette er påkrevet i ditt firma. Vi gjør oppmerksom på at eventuell utstedelse av ny faktura som følge av feilaktige eller mangelfulle opplysninger, vil medføre ekstra kostnader.

Eventuelle kommentarer til påmeldingen

Vennligst kontroller at alle opplysninger er korrekte før du sender inn påmeldingen. Dette for at deltakerlisten vi distribuerer under arrangementet skal være riktig. På forhånd takk.

Ved å sende inn dette skjemaet samtykker du i at opplysninger om navn og firma blir gjort synlig for andre i en deltakerliste. Øvrige opplysninger vil bli lagret i vår distribusjonsliste og deltakerregister til internt bruk.

Vi anbefaler også

Medlemsmøte

KNN-Frokost

25. mai, kl 08.00
Kristiansund
Medlemsmøte

Petropolen

31. mai, kl 19.00
Thon Hotel, Kristiansund
Medlemsmøte

KNN-Frokostseminar

05. juni, kl 08.00
Scandic Hotel Kristiansund
Annet

Snadderfestivalen 2018

08. juni, kl 11.00
Rådhusplassen, Kristiansund