KNN-frokost

18.01.2018
kl. 08.00
Quality Hotel Grand, Kristiansund
Illustrasjonsbilde Illustrasjonsbilde.

7 trinn som avgjør om du lykkes med kompetansetilførsel i organisasjonen. Frokostmøte vil se på tema rekruttering og kompetanse i lys av ny kunnskap, nye regler og juridiske fallgruver.

Tid: Torsdag 18. januar kl. 08:00
Sted: Quality Hotel Grand, Kristiansund

I den anledning inviterer vi sammen med MindMap og Øverbø Gjørtz til et frokostmøte hvor sentrale problemstillinger innenfor tema står på agendaen. Dette er aktuelt for de fleste organisasjoner. Det å skulle ansette nye medarbeidere er vanskelig! Det tar tid, det tar fokus og det koster penger, men gjør man det riktig, kan det gi økonomiske gevinster for selskapet. 

Arbeidsmetoder og juridiske snubletråder. Jakten på resepten mod det som smerter mest; feilansettelser og ansatte med lav motivasjon. Yngve Kruse, gründer av MindMap og Martin Williams advokat i Øverbø og Gjørtz vil gi tips og råd for hvordan man skal kunne gjøre de riktige ansettelsene på riktig måte. 

Arrangementet er gratis for medlemmer i KNN, og kr. 350,- for ikke - medlemmer

Påmelding innen 16.januar via påmeldingsskjema 

 

Velkommen :)

Påmelding

Eventuelle kommentarer til påmeldingen

Vennligst kontroller at alle opplysninger er korrekte før du sender inn påmeldingen. Dette for at deltakerlisten vi distribuerer under arrangementet skal være riktig. På forhånd takk.

Ved å sende inn dette skjemaet samtykker du i at opplysninger om navn og firma blir gjort synlig for andre i deltakerlisten. Opplysningene vil bli lagret i vårt deltakerregister, og benyttet i distribusjon av konferanseprogram.

Vi anbefaler også

Medlemsmøte

Petropolen

24. januar, kl 19.00
Thon Hotel, Kristiansund
Kurs

Kurs: Grunnleggende salg

29. januar, kl 09.00
Fosnagata 13 (5. etg), Kristiansund
Kurs

Kurs: Starte bedrift, skal- skal ikke?

30. januar, kl 16.00
Campus F13, Fosnagata 13, 5. etg
Konferanse

Nordmørskonferansen 2019

31. januar, kl 08.30
Kristiansund