Karrieredagene 2017

21.09.2017
kl. 09.00
Kristiansund vgs/Braatthallen, Kristiansund
Tiendeklassing prøver seg som gravemaskinsjåfør under Karrieredagene 2016 Tiendeklassing prøver seg som gravemaskinsjåfør under Karrieredagene 2016. Foto: KNN

Til Karrieredagene kommer 10.-klassingene på Nordmøre, for å få et større innblikk i mulighetene som er i egen region med tanke på sitt videre utdanningsvalg.

Karrieredagene 2017 arrangeres 20. og 21. september i henholdsvis Surnadal og Kristiansund. Til Kristiansund kommer omlag 450 tiendeklassinger fra Aure, Averøy, Kristiansund, Smøla og Tingvoll. Disse unge voksne står foran et viktig utdanningsvalg til våren, og dere som bedrifter kan være med å forme dette valget, og på så måte bidra til rekruttering i egen sektor.

Karrieredagene er et arrangement i regi av av Møre og Romsdal fylkeskommune, og arrangeres i hele fylket i samarbeid med lokale aktører. Målet er at dagen skal bidra til at elevene får mer kunnskap til yrker og muligheter som finnes i egen region. Dette skal ikke være en messe, men en dag hvor elevene skal få en sjanse til å teste, prøve å "kjenne på" egen kropp, hvordan utdannings- og arbeidslivet er bygd opp og organisert.

For å få til et vellykket arrangement, er dette en stor dugnad i samarbeid med utdanningsinstitusjoner, næringsliv og kommuner i fylket. Karrieredagene gir muligheter for både elevene og bedriftene, hvor elevene får et mer reelt innblikk i en arbeidshverdag, og kan hjelpe med valg videre, mens bedriftene kan se på dette som en langsiktig rekruttering. Vi håper næringslivet på Nordmøre ser positivt på arrangementet og har lyst til å være med å lage en spennende og utfordrende dag for elevene!

Tenk langsiktig rekruttering for bransje og region - Meld på din bedrift!

Vi anbefaler også

Annet

Tingvollmartna’n 2017

19. august, kl 12.00
Ved Tingvoll Fjordhotell, Tingvollvågen
Medlemsmøte

Petropolen

31. august, kl 19.00
Thon Hotel, Kristiansund
Kurs

TEK 17 - Forenkling – tydeliggjøring og struktur

18. september, kl 09.00
Kongens Plass 1, 6509 Kristiansund
Annet

Karrieredagene 2017

20. september, kl 09.00
Surnadal Idrettshall, Surnadal